Meer resultaten voor bmw oldtimer club nederland

bmw oldtimer club nederland
Oldtimers.
Coördinator Oldtimers is Ed Verhagen, bereikbaar via mail Oldtimers. Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kunt u hier lezen. Onze adverteerders even extra in beeld: Thanx! Uw bedrijf hier extra in beeld? Disclaimer BMW Club Nederland. Recreatiecentrum H2O, Harmelen.
Oldtimerclubs Overzicht van de Nederlandse Oldtimerclubs.
USA Camper Club Nederland. Oldtimer Caravan Club. Rootesclub Hillman, Singer, Sunbeam, Humber, Commer. Nippon Classic Cars. Algemene Buggyclub Nederland. Cobra Club Nederland. Regina Automobiel Club. Klassiekers Militaire Voertuigen. Army Vehicle Club. General Armygreen Foundation. Keep Them Rolling. Naoorlogse Leger Voertuigen Limburg. Dutch Vintage Sports Car Club. Pionier Automobielen Club. Russische Klassieker Club Nederland. Veteranen Vrachtauto Vereniging Noord Nederland. Alfa Romeo Spider Register. Register Giulia Bertone. Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters. Vereniging Alfa Romeo Liefhebbers Nederland. Alvis Owners Club Nederland. Algemene Audi Club Nederland. Audi Coupe Genootschap Nederland. Austin A30-A35 Eigenaren Club. Austin Club Holland. Dutch Pre-war Austin Seven Owners. Austin Healey Owners Club Nederland. Autobianchi Club Nederland. Bedford Belangen Club. BMW 02 Club Nederland.

Op onze website is informatie te vinden over verschillende evenementen en modellen vanaf de 1e productielijn. Hebt u interesse in onze club, dan kunt u onze brochure downloaden, die verderop is te vinden op onze website. Ook op Facebook is BMW Klassieke Autoclub te vinden. BMW Klassieke Autoclub Nederland is aangesloten bij.:
BMW Oldtimers en Klassiekers op OldtimerNederland.nl.
Weblinks.
Oldtimer Club Leusden. Oldtimerclub De Maasroute. OldtimerClub" De Langstraat." Oldtimerclub Retro Drivers. Alfa Romeo Spider Register. SCARB Giulia, Bertone en Berlina register. Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters. Alvis Owners Club Nederland. Armstrong Siddeley Owners Club. Algemene Audi Club Nederland. Audi Coupe Genootschap Nederland. Austin A30-A35 Eigenaren Club. Dutch Pre-war Austin Seven Owners. Austin Healey Owners Club Nederland. BMW 02 Club Nederland.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Doop met de nieuwe BMW M5 Afspraak van de BMW Bavaria Club met een waaier aan legendarische wagens. BMW oldtimers in opmars. Het lifestylemagazine Oase interviewde onze penningmeester Harry over de toenemende interesse in BMW oldtimers en classic cars. U vindt het interview in blz 6-7 van het magazine op deze link http//oaseverwennerij.be/magazine/. Weet jij of jouw oldtimer in de LEZ Antwerpen en Brussel mag rijden?
Nederlandse oldtimerclubs.
Bedford Belangen Club. Beetle Freeks Southern Lowlands. Blokkerse Oldtimer Club. BMW 02 Club Nederland. BMW Coupé Club Nederland. BMW Touring Club. Borgward Club Nederland. Brabantse Oldtimer Vereniging. BX Club Nederland. Citroën Club Fryslân. Citroën CX Club Nederland. Citroën GS/GSA Vereniging Nederland.
BMW Club Nederland.
BMW Club Nederland. De BMW Club Nederland BCN bestaat sinds 1962: we zijn dus ruim 56 jaar jong! De BCN is in 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters van" het eerste uur. Deze mensen wilden hun enthousiasme voor het merk BMW delen!
De Club" richt zich op de BMW boxer modellen met 2 cilinders en 2 kleppen per cilinder, dat zijn de modellen 246 type 5 247, type 6 en 7 en natuurlijk ook model 248 R45 R65 Dat zijn alle boxers die bij BMW gemaakt zijn tussen 1969 en 1996. De BMW boxerclub Nederland is geen vereniging, maar een vriendenclub.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen