Zoeken naar bmw oldtimer club nederland

bmw oldtimer club nederland
BMW Bavaria Club Belgium.
Plaats ook jouw club GRATIS in de uitgebreide clubgids: klik hier. BMW Bavaria Club Belgium. Schaliestraat 13, 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Belgi. latitude: 50.806740, longitude: 4.232085. De Bavaria Club Belgium richt zich tot alle oldtimer types BMW en aanverwante merken zoals; Glas, Bristol, Frazer Nash, EMW enz.

Op onze website is informatie te vinden over verschillende evenementen en modellen vanaf de 1e productielijn. Hebt u interesse in onze club, dan kunt u onze brochure downloaden, die verderop is te vinden op onze website. Ook op Facebook is BMW Klassieke Autoclub te vinden. BMW Klassieke Autoclub Nederland is aangesloten bij.:
BMW 02 Club NL.
Naast deze types zijn ook de vierdeurs, 4 cilinder types, welkom de zogenaamde Neue Klasse. De BMW 02 Club Nederland is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse BMW Clubs FNBC, de Federatie Historische Automobiel Clubs FEHAC en BMW Club Europa e.V.
BMW Club E31 Nederland BMW Club E31 Nederland, BMW 8 serie club, BMW 840 850.
Wij zijn een geregistreerde en door BMW erkende vereniging nr.11 voor BMW 8-serie bezitters en sympathisanten en zijn aangesloten bij BMW Clubs EuropaBCE. Wij bieden onderdak voor een ieder in o.a. Nederland en Nederlands sprekende landen zoals Curaçao, Bonaire, Aruba, Nederlandse Antillen gemeenten, Suriname en Zuid-Afrika. Voor België hebben wij een register geopend zie onze de Belgische pagina bij home en ambassadeur Club E31 België op de contactpagina. Ook zijn wij lid van de Belgische Oldtimer Federatie BFOV.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Het hoofddoel van de club is het in zo origineel mogelijke toestand brengen en behouden van de wagens, ermee rijden en ze rijdend te houden. De Bavaria Club Belgium vzw is een officiële BMW Club, aangesloten bij het overkoepelend orgaan, BMW Clubs Europe te München, Duitsland en de Belgische Federatie van Oldtimervoertuigen.
BMW oldtimers te koop.
Nord et Loire. U bent hier: Oldtimers te koop BMW te koop. Te koop BMW. Er zijn 56 resultaten gevonden voor de opgegeven criteria. Vavato bvba, 9100 Sint-Niklaas. BMW 635 Csi 1978. BMW R26 1957. BMW 320/6 découvrable Baur 1980.
BMW Oldtimers en Klassiekers op OldtimerNederland.nl.
De Club" richt zich op de BMW boxer modellen met 2 cilinders en 2 kleppen per cilinder, dat zijn de modellen 246 type 5 247, type 6 en 7 en natuurlijk ook model 248 R45 R65 Dat zijn alle boxers die bij BMW gemaakt zijn tussen 1969 en 1996. De BMW boxerclub Nederland is geen vereniging, maar een vriendenclub.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen