Resultaten voor bmw oldtimer club nederland

bmw oldtimer club nederland
Over ons BMW Bavaria Club.
Bavaria is Latijnse naam voor de Duitse deelstaat Beieren, de geboorteplaats van de Bayerische Motoren Werke. De leden van de BMW Bavaria Club komen uit België, Luxemburg en Nederland. De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 88 jaar. Binnen de BMW Bavaria Club zijn bijna alle BMW oldtimer en Z-modellen vertegenwoordigd.
BMW Oldtimers en Klassiekers op OldtimerNederland.nl.

Op onze website is informatie te vinden over verschillende evenementen en modellen vanaf de 1e productielijn. Hebt u interesse in onze club, dan kunt u onze brochure downloaden, die verderop is te vinden op onze website. Ook op Facebook is BMW Klassieke Autoclub te vinden. BMW Klassieke Autoclub Nederland is aangesloten bij.:
Oldtimers.
Coördinator Oldtimers is Ed Verhagen, bereikbaar via mail Oldtimers. Voor dit evenement geldt de disclaimer, deze kunt u hier lezen. Onze adverteerders even extra in beeld: Thanx! Uw bedrijf hier extra in beeld? Disclaimer BMW Club Nederland. Recreatiecentrum H2O, Harmelen.
Nederlandse oldtimerclubs.
Bedford Belangen Club. Beetle Freeks Southern Lowlands. Blokkerse Oldtimer Club. BMW 02 Club Nederland. BMW Coupé Club Nederland. BMW Touring Club. Borgward Club Nederland. Brabantse Oldtimer Vereniging. BX Club Nederland. Citroën Club Fryslân. Citroën CX Club Nederland. Citroën GS/GSA Vereniging Nederland.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Doop met de nieuwe BMW M5 Afspraak van de BMW Bavaria Club met een waaier aan legendarische wagens. BMW oldtimers in opmars. Het lifestylemagazine Oase interviewde onze penningmeester Harry over de toenemende interesse in BMW oldtimers en classic cars. U vindt het interview in blz 6-7 van het magazine op deze link http//oaseverwennerij.be/magazine/. Weet jij of jouw oldtimer in de LEZ Antwerpen en Brussel mag rijden?
BMW 02 Club NL.
De BMW 02 Club Nederland is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse BMW Clubs FNBC, de Federatie Historische Automobiel Clubs FEHAC en BMW Club Europa e.V. Daarnaast onderhoudt de club actieve contacten met BMW clubs in binnen en buitenland. Naast persoonlijk contact is deze website i.c.m.
BMW Club Nederland.
BMW Club Nederland. De BMW Club Nederland BCN bestaat sinds 1962: we zijn dus ruim 56 jaar jong! De BCN is in 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters van" het eerste uur. Deze mensen wilden hun enthousiasme voor het merk BMW delen!
De Club" richt zich op de BMW boxer modellen met 2 cilinders en 2 kleppen per cilinder, dat zijn de modellen 246 type 5 247, type 6 en 7 en natuurlijk ook model 248 R45 R65 Dat zijn alle boxers die bij BMW gemaakt zijn tussen 1969 en 1996. De BMW boxerclub Nederland is geen vereniging, maar een vriendenclub.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen