Meer resultaten voor bmw oldtimer club nederland

bmw oldtimer club nederland
Oldtimers.
Onze adverteerders even extra in beeld: Thanx! Uw bedrijf hier extra in beeld? Disclaimer BMW Club Nederland. Recreatiecentrum H2O, Harmelen. Informatie voor adverteerders. Zwarte Dolfijn 26. 1704 VR Heerhugowaard. mail de Secretaris. De BMW Club Nederland. is aangesloten bij.: BMW Clubs Nederland.
BMW 02 Club NL.
Naast deze types zijn ook de vierdeurs, 4 cilinder types, welkom de zogenaamde Neue Klasse. De BMW 02 Club Nederland is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse BMW Clubs FNBC, de Federatie Historische Automobiel Clubs FEHAC en BMW Club Europa e.V.

Op onze website is informatie te vinden over verschillende evenementen en modellen vanaf de 1e productielijn. Hebt u interesse in onze club, dan kunt u onze brochure downloaden, die verderop is te vinden op onze website. Ook op Facebook is BMW Klassieke Autoclub te vinden. BMW Klassieke Autoclub Nederland is aangesloten bij.:
BMW Oldtimers en Klassiekers op OldtimerNederland.nl.
BMW Bavaria Club Belgium.
Plaats ook jouw club GRATIS in de uitgebreide clubgids: klik hier. BMW Bavaria Club Belgium. Schaliestraat 13, 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Belgi. latitude: 50.806740, longitude: 4.232085. De Bavaria Club Belgium richt zich tot alle oldtimer types BMW en aanverwante merken zoals; Glas, Bristol, Frazer Nash, EMW enz.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Inschrijving als lid. Wil je meer info over het lidmaatschap of lid worden van de club? Klik dan hier. All Posts BMW Nieuws. BMW oldtimers in opmars. Het lifestylemagazine Oase interviewde onze penningmeester Harry over de toenemende interesse in BMW oldtimers en classic cars. U vindt het interview in blz 6-7 van het magazine op deze link http//oaseverwennerij.be/magazine/. Weet jij of jouw oldtimer in de LEZ Antwerpen en Brussel mag rijden?
De Club" richt zich op de BMW boxer modellen met 2 cilinders en 2 kleppen per cilinder, dat zijn de modellen 246 type 5 247, type 6 en 7 en natuurlijk ook model 248 R45 R65 Dat zijn alle boxers die bij BMW gemaakt zijn tussen 1969 en 1996. De BMW boxerclub Nederland is geen vereniging, maar een vriendenclub.
BMW Club Nederland.
BMW Club Nederland. De BMW Club Nederland BCN bestaat sinds 1962: we zijn dus ruim 56 jaar jong! De BCN is in 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters van" het eerste uur. Deze mensen wilden hun enthousiasme voor het merk BMW delen!
Nederlandse oldtimerclubs.
Backstage Chevy Club. Bedford Belangen Club. Beetle Freeks Southern Lowlands. Blokkerse Oldtimer Club. BMW 02 Club Nederland. BMW Coupé Club Nederland. BMW Touring Club. Borgward Club Nederland. Brabantse Oldtimer Vereniging. BX Club Nederland. Citroën Club Fryslân. Citroën CX Club Nederland.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen