Zoeken naar bmw motor oldtimer club

bmw motor oldtimer club
Welkom op de website van Oldlima.
Een uit de hand gelopen hobby en een passie voor klassieke BMW motoren en oldtimers hebben er voor gezorgd dat de firma OLDLIMA is ontstaan. Onze voornaamste bezigheden zijn de aankoop, restauratie en verkoop van BMW motoren, oldtimers en klassiekers.
Kalender.
In onze agenda zijn een aantal vaste activiteiten gepland. Zo zijn we in het voorjaar een lang weekend in Duitsland, in het laatste weekend van augustus zijn we in België, daar rijden we mee met de BMW classic Tour. Ook hebben we als enige motor club in Nederland 2 keer een rally gereden.
Over ons BMW Bavaria Club.
Bavaria is Latijnse naam voor de Duitse deelstaat Beieren, de geboorteplaats van de Bayerische Motoren Werke. De leden van de BMW Bavaria Club komen uit België, Luxemburg en Nederland. De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 88 jaar. Binnen de BMW Bavaria Club zijn bijna alle BMW oldtimer en Z-modellen vertegenwoordigd.
BOM Berlare.
Veteraan Motoren Club. Veteraan Motoren Houtland vzw. Veteraan Motoren Houtland vzw. Muse Communal de l'automobile' Mahymobiles B. Oldtimer Motorcycle Museum B. Oldtimer Museum B. Auto und Technik Museum Sinsheim D. Deutsches Museum Technik D. Deutsche Zweirad NSU Museum D. Museum of British Road Transport Coventry UK. National Motorcycle Museum UK. National Motor Museum Beaulieu UK. Fahrzeug Museum CH. Kzlekedsi Mzeum H. Barber Museum USA. Auto Motor Klassiek. Motoren en Toerisme. BMW Oldlima Marc Le Bruyn.
Gummikuh BMW Old Motorcycle Association.
3TA 16H Adler AJS AMAL Ardennen auto B50 BBA Belgisch beurs BFOV BHR Bier Big4 BMW Bosch boxer British bromfiets brommer BSA Bultaco C15 caferacer camping carburatie carburator CBBC circuit Claeys classic classics club Commando cross Denicol DIV Dominator Ducati Eifel electric elektronica evenement Fantic Flandria FN FOD Forum fuel systems garmin gereedschap Gillet GPS GPX Handelaar Harley Davidson Helicoil herberg Honda hotel HRD Indian info internet ITN Japan japans jeugdherberg John Bull Junak kabels klassiek Laverda logement Logies Lucas MAG manual Marsh Matchless Merk militair Moesel Montesa Montese Motel motocross moto guzzi museum MZ Norton oldtimer Oldtimers olie onderdelen online Online shop ontsteking Ossa parts pdf Pension piaggio race racing reglement Restauratie Rickman ritten Rocket3 route routes Royal Enfield Royal Enfiled Sarolea Scooter scrambler sidecar solex sport taverne tijdschrift TomTom treffen trial Trident trip Triton triumph twinshock verkeer verzekering Vespa veteraan Vincent VMCC Vogezen webshop webwinkel wegcode winkel zijspan.
Klassieke BMW motoren te koop.
U bent hier: Oldtimers te koop BMW te koop. Te koop BMW. Er zijn 28 resultaten gevonden voor de opgegeven criteria. BMW R 51/3 500 cc 1954. BMW R 69 S 600 cc 1963. BMW R100RS special Cafe Racer 1000 cc 1982.
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyreneeën XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen