Op zoek naar bmw motor oldtimer club?

bmw motor oldtimer club
BOM Berlare.
Veteraan Motoren Club. Veteraan Motoren Houtland vzw. Veteraan Motoren Houtland vzw. Muse Communal de l'automobile' Mahymobiles B. Oldtimer Motorcycle Museum B. Oldtimer Museum B. Auto und Technik Museum Sinsheim D. Deutsches Museum Technik D. Deutsche Zweirad NSU Museum D. Museum of British Road Transport Coventry UK. National Motorcycle Museum UK. National Motor Museum Beaulieu UK. Fahrzeug Museum CH. Kzlekedsi Mzeum H. Barber Museum USA. Auto Motor Klassiek. Motoren en Toerisme. BMW Oldlima Marc Le Bruyn.
Kalender.
In onze agenda zijn een aantal vaste activiteiten gepland. Zo zijn we in het voorjaar een lang weekend in Duitsland, in het laatste weekend van augustus zijn we in België, daar rijden we mee met de BMW classic Tour. Ook hebben we als enige motor club in Nederland 2 keer een rally gereden.
Home BMW Clubs Belgium.
Chaque club est actif dans une région déterminée et sadresse à un genre de passionné bien spécifique. Le but de la fédération BMW Clubs Belgium est de représenter les clubs membres vis-à-vis de BMW Group Belux, BMW Clubs Europa et BMW Mobile Tradition.
Over ons BMW Bavaria Club.
Bavaria is Latijnse naam voor de Duitse deelstaat Beieren, de geboorteplaats van de Bayerische Motoren Werke. De leden van de BMW Bavaria Club komen uit België, Luxemburg en Nederland. De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 88 jaar. Binnen de BMW Bavaria Club zijn bijna alle BMW oldtimer en Z-modellen vertegenwoordigd.
Welkom op de website van Oldlima.
Een uit de hand gelopen hobby en een passie voor klassieke BMW motoren en oldtimers hebben er voor gezorgd dat de firma OLDLIMA is ontstaan. Onze voornaamste bezigheden zijn de aankoop, restauratie en verkoop van BMW motoren, oldtimers en klassiekers.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Doop met de nieuwe BMW M5 Afspraak van de BMW Bavaria Club met een waaier aan legendarische wagens. BMW oldtimers in opmars. Het lifestylemagazine Oase interviewde onze penningmeester Harry over de toenemende interesse in BMW oldtimers en classic cars. U vindt het interview in blz 6-7 van het magazine op deze link http//oaseverwennerij.be/magazine/. Weet jij of jouw oldtimer in de LEZ Antwerpen en Brussel mag rijden?
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyreneeën XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen