Resultaten voor bmw motor oldtimer club

bmw motor oldtimer club
Over ons BMW Bavaria Club.
Bavaria is Latijnse naam voor de Duitse deelstaat Beieren, de geboorteplaats van de Bayerische Motoren Werke. De leden van de BMW Bavaria Club komen uit België, Luxemburg en Nederland. De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 88 jaar. Binnen de BMW Bavaria Club zijn bijna alle BMW oldtimer en Z-modellen vertegenwoordigd.
Kalender.
Klassieke BMW motoren te koop.
Te koop BMW. Er zijn 7 resultaten gevonden voor de opgegeven criteria. BMW R60/5 600 cc 1973. BMW R75/6 NL Politie 750 cc 1974. Bmw r 50/5. BMW R 75/6. CLASSIC BOXERS, 7558 LW Hengelo Ov. BMW r100s volledig nieuw.
Welkom op de website van Oldlima.
Een uit de hand gelopen hobby en een passie voor klassieke BMW motoren en oldtimers hebben er voor gezorgd dat de firma OLDLIMA is ontstaan. Onze voornaamste bezigheden zijn de aankoop, restauratie en verkoop van BMW motoren, oldtimers en klassiekers.
In onze agenda zijn een aantal vaste activiteiten gepland. Zo zijn we in het voorjaar een lang weekend in Duitsland, in het laatste weekend van augustus zijn we in België, daar rijden we mee met de BMW classic Tour. Ook hebben we als enige motor club in Nederland 2 keer een rally gereden.
Oldtimers.
jawel motoren van 25 jaar en ouder, tot aan de oudste BMW motoren. Voor BMW's' geen onhaalbare leeftijd en we kennen binnen de club dus ook een oldtimers-commissie. Oldtimers organiseert zelf of neemt deel aan Oldtimerevenementen in binnen en buitenland.
BOM Berlare.
Veteraan Motoren Club. Veteraan Motoren Houtland vzw. Veteraan Motoren Houtland vzw. Muse Communal de l'automobile' Mahymobiles B. Oldtimer Motorcycle Museum B. Oldtimer Museum B. Auto und Technik Museum Sinsheim D. Deutsches Museum Technik D. Deutsche Zweirad NSU Museum D. Museum of British Road Transport Coventry UK. National Motorcycle Museum UK. National Motor Museum Beaulieu UK. Fahrzeug Museum CH. Kzlekedsi Mzeum H. Barber Museum USA. Auto Motor Klassiek. Motoren en Toerisme. BMW Oldlima Marc Le Bruyn.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Inschrijving als lid. Wil je meer info over het lidmaatschap of lid worden van de club? Klik dan hier. All Posts BMW Nieuws. BMW oldtimers in opmars. Het lifestylemagazine Oase interviewde onze penningmeester Harry over de toenemende interesse in BMW oldtimers en classic cars. U vindt het interview in blz 6-7 van het magazine op deze link http//oaseverwennerij.be/magazine/. Weet jij of jouw oldtimer in de LEZ Antwerpen en Brussel mag rijden?

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen