Resultaten voor bmw motor oldtimer club

bmw motor oldtimer club
Welkom op de website van Oldlima.
Een uit de hand gelopen hobby en een passie voor klassieke BMW motoren en oldtimers hebben er voor gezorgd dat de firma OLDLIMA is ontstaan. Onze voornaamste bezigheden zijn de aankoop, restauratie en verkoop van BMW motoren, oldtimers en klassiekers.
BOM Berlare.
Veteraan Motoren Club. Veteraan Motoren Houtland vzw. Veteraan Motoren Houtland vzw. Muse Communal de l'automobile' Mahymobiles B. Oldtimer Motorcycle Museum B. Oldtimer Museum B. Auto und Technik Museum Sinsheim D. Deutsches Museum Technik D. Deutsche Zweirad NSU Museum D. Museum of British Road Transport Coventry UK. National Motorcycle Museum UK. National Motor Museum Beaulieu UK. Fahrzeug Museum CH. Kzlekedsi Mzeum H. Barber Museum USA. Auto Motor Klassiek. Motoren en Toerisme. BMW Oldlima Marc Le Bruyn.
In onze agenda zijn een aantal vaste activiteiten gepland. Zo zijn we in het voorjaar een lang weekend in Duitsland, in het laatste weekend van augustus zijn we in België, daar rijden we mee met de BMW classic Tour. Ook hebben we als enige motor club in Nederland 2 keer een rally gereden.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
The Big Five, Presenting The European National Motor Museums is het hoofdthema van de derde editie van InterClassics Brussels. De vijf leidende en meest toonaangevende motormusea van Europa zullen zich verenigen tijdens de derde editie van InterClassics Brussels. Ieder museum zal drie van haar topstukken presenteren. Nog nooit eerder vertoond en dus een unieke kans. Please use correct published Event ID. De BMW Bavaria Club richt zich op alle klassieke BMW modellen die minstens 30 jaar geleden voor het eerst gefabriceerd werden en alle Z-roadsters en coupés die minstens 20 jaar geleden voor het eerst voorgesteld werden.
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyreneeën XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.
Klassieke BMW motoren te koop.
Nord et Loire. U bent hier: Oldtimers te koop BMW te koop. Te koop BMW. Er zijn 9 resultaten gevonden voor de opgegeven criteria. BMW R100 RS Fallert Uniek 1983. BMW R 1100 RS 1993. BMW R 60/5 600cc 1969.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen