Op zoek naar bmw motor oldtimer club?

bmw motor oldtimer club
Welkom op de website van Oldlima.
Een uit de hand gelopen hobby en een passie voor klassieke BMW motoren en oldtimers hebben er voor gezorgd dat de firma OLDLIMA is ontstaan. Onze voornaamste bezigheden zijn de aankoop, restauratie en verkoop van BMW motoren, oldtimers en klassiekers.
Over BMWMTC BMW MTC.
Als u meer wilt weten over BMW Motor Tour Club s-Hertogenbosch, de evenementen, de contributie of de voordelen van het lidmaatschap, neemt u dan contact met ons op. Het bestuur is via e-mail te bereiken.: Voorzitter: Peter Donkerbroek. Penningmeester: Foort Jan Wisse. Secretaris: Hugo Ording. Toercöordinator: Bert Steemers. PR sponsors/leden: Peter Donkerbroek. Webmaster: Hugo Ording. Voor het kalenderjaar 2016 bedraagt de contributie 34. Tevens is bij aanmelding een inschrijfgeld van 1250, verschuldigd. Indien u zich in de loop van het kalenderjaar aanmeldt, wordt de contributie naar rato berekend. Wilt u lid worden of meer informatie over het lidmaatschap, dat kan mits u een BMW motorfiets rijdt. in onze club bezit slechts een zeer beperkt aantal leden ook een oldtimer.
Dagwaarde berekenen, autotests en alles over het kopen, verkopen en onderhouden van je auto ANWB. Dagwaarde berekenen, autotests en alles over het kopen, verkopen en onderhouden van je auto ANWB.
BMW 5 Serie Touring. De BMW 5 Serie Touring geldt als droomauto onder de stationwagens. De nieuwe Audi A6 Avant maakt net zo goed aanspraak op die titel; welk model verdient zon voetstuk het meest? Primeur: eerste autotest Citroën C5 Aircross. De gloednieuwe Citroën C5 Aircross is het nieuwe vlaggenschip van Citroën en de fabrikant belooft een maximum aan rijcomfort. Te koop vanaf begin 2019. Rijbewijs en rijtrainingen. Met de ANWB Rijopleiding die tegelijk goed èn snel is. Kies voor een verkorte rijopleiding of neem rijlessen in je eigen tempo. Wist je dat. ANWB ook rijopleidingen heeft voor aanhangwagens. ANWB examengarantie geeft. je al vanaf 165, jaar kan starten met rijlessen nemen. Er zijn verschillende rijbewijzen waarbij verschillende regels gelden omtrent geldigheid en verlengen. Alles over het rijbewijs. Zoek een autorijschool. Je vindt onze rijscholen overal in het land. Ook bij jou in de buurt! Voor particulieren en bedrijven biedt de ANWB verschillende rijvaardigheidstrainingen voor de auto, motor, caravan en camper.
Over ons BMW Bavaria Club.
Bavaria is Latijnse naam voor de Duitse deelstaat Beieren, de geboorteplaats van de Bayerische Motoren Werke. De leden van de BMW Bavaria Club komen uit België, Luxemburg en Nederland. De leeftijd van de leden varieert van 18 tot 88 jaar. Binnen de BMW Bavaria Club zijn bijna alle BMW oldtimer en Z-modellen vertegenwoordigd.
Belgische oldtimerclubs.
Vespa Club Tricolori. Vespa Club Ville de Bruxelles. Veteraan Motoren Houtland vzw. Veteranentreffen Oostende vzw. Vétéran Moto Club Belge Section du Royal Motor Union. Vieux Volants Hennuyers. Vintage Scooter Club Brugge. Vlaams Brabantse Oldtimer Club VBOC. Vlaamse Oldtimer Club VOC.
Moto Retro Wieze beurs voor oude en klassieke moto's' en motoren.
Motor Bike Hotels de gezelligste motorvriendelijke hotels in Europa! Rijdend Motor Sport Museum verzamelaars en liefhebbers van klassieke race. Zoekertjessite voor onderdelen van, accessoires voor, documentatie over oldtimer brommers, motoren, auto's, vrachtwagens en tractoren. Honda Classic Bikes club voor klassieke Honda motoren.
Kalender.
Ledenlijst FEHAC.
Oldtimer Caravan Club. Verenigingen / stichtingen. Vereniging Vereniging Exploitatieve Samenwerking Openbaarvervoermusea. Stichting Historisch Vervoer Langs de Bellolijn. S tichting Rollend Engels Erfgoed Evenement. Matchless Vereniging Nederland. Register Giulia Bertone. Junior Zagato Archief. Alvis Owners Club Nederland. Nederlandse Ariel Club. Armstrong Siddeley Owners Club Dutch. Algemene Audi Club Nederland. Austin Club Holland. Austin Healey Owners Club Nederland. Austin Morris Riley Wolseley Register. Dutch Pre-War Austin Seven Owners. BMW 02 Club Nederland.

BMW Motor Club Vlaanderen. Boxer Motoren Club. BSA Owners Club Belgium. Classic Motorcycles Belgium. Classic Racing Motorcycles Belgium. Belgian Honda Dax Association. Honda Dax Team Brugge. DKW Auto Union Club Belgium. Ducati Club Vlaanderen. Early Riders v.z.w. Flandria Continental Club. Gentsche Retro Wielen. Gentse Scooter Club. Harley-Dvidson Club Leopoldsburg. Honda Classic Bikes Belgium. Veteraan Motoren Houtland. Indian Motocycle Club of Belgium. Limburgse Oude Motorenclub. Limburgse Scooterclub v.z.w. Moto Guzzi Club Belgium VZW. Moto Retro Messancy. Motorcylcle Action Group Belgium. Namur Moto Club Retro. Norton Owners Club Flanders Branch v.z.w. Norton Sidecar Racing Team. NSU Club Belgium v.z.w. Old Motorcycle Association O.M.A. Oldtimer Moto Club.
Oldtimer startpagina: oldtimer clubs, oldtimer kalender, oldtimer verhuur, restauratie.
TERNAT Wij zijn een onafhankelijke Porsche club en bieden aan onze leden een ruim aanbod van evenementen aan zoals uitgestippelde routes rijden, bezoeken van oldtimer beurzen in binnen en buitenland, bezoek van het Porsche museum en al wat in teken staat van Porsche.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen