Zoeken naar bmw cabrio club

bmw cabrio club
Cabriofun.
Wie kan lid worden? Iedere cabrio eigenaar, ongeacht het merk, die met de wind in de haren de mooiste plekjes van ons land wil verkennen. De bijdrage voor 2018 bedraagt 40 euro, dit gaat integraal naar drukwerk, website, administratieve verplichtingen.
BMW Bavaria Club Officiële BMW Club.
Het hoofddoel van de club is het in zo origineel mogelijke toestand brengen en behouden van de wagens, ermee rijden en ze rijdend te houden. De Bavaria Club Belgium vzw is een officiële BMW Club, aangesloten bij het overkoepelend orgaan, BMW Clubs Europe te München, Duitsland en de Belgische Federatie van Oldtimervoertuigen.
BMW auto clubs Belgi.
Ben er in elk geval zeker van dat ze het officile BMW-logo mogen gebruiken. Ja dit was het oude AC Vlaanderennu, gesplitst in twee clubs en, beide zijn zeer toffe bmwclubs. ik ben lid bij BMW Club M Autosport Vlaanderen zoals Pol!
Home BMW Clubs Belgium.
Chaque club est actif dans une région déterminée et sadresse à un genre de passionné bien spécifique. Le but de la fédération BMW Clubs Belgium est de représenter les clubs membres vis-à-vis de BMW Group Belux, BMW Clubs Europa et BMW Mobile Tradition.
Veiligheidscontrole nodig.
BMW Drivers Club Fahrfreude mit freunden!
02/04/2017 BMW Drivers Club Belgian Coast Tour. 07/05/2017 Club uitstapje / Drivers on track te Spa-Francorchamps. 25/06/17 / BMW Drivers Discover Wallonië Picarde. 11/12/13 8-17 / BMW Drivers Champagne tour. 17/09/2017 BMW Cars Bikes On Road start bij BM Center.
cabriofriends.nl the way of life!
Een aantal cabrio-vrienden, die regelmatig met elkaar gingen touren door het gehele land, hebben zich als cabrioclub verenigd tot. Onze cabrio-touren worden uitgezet door de leden. Hierdoor zijn ze steeds in een ander deel van Nederland en soms ook België, Duitsland en Luxemburg.

+  bmw motor oldtimer club
+  bmw club forum
+  bmw gs club forum
+  bmw motor forum vlaanderen