Meer resultaten voor bmw motorclub vlaanderen

bmw motorclub vlaanderen
BMW MC Vlaanderen Promotierit 2018! Peter D'Haese.'
Organisatie door BMW Club Vlaanderen. Organisatie door BMW Club Vlaanderen. Lidmaatschap bij BMW Club Vlaanderen vereist voor deelname aan de reis. Lidmaatschap 35 /jaar. Meer info via www.bmw-mc-vl.be. Alvorens te betalen, verifieer eerst bij BMW Motorclub Vlaanderen of er nog plaats is.
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyreneeën XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.
Kalender.
Bekijk de volledige kalender. 05 12 sep. Andorrareis Peter Bosmans Nancy Rose. 10 13 sep. GS Meeting Norge Uitgebreide GS informatie Team. vind je in ons BMW Clubjournaal. Indien je hebt deelgenomen aan een activiteit en je hebt fotos gemaakt kan je best even contact opnemen met de webmaster. Je fotos kunnen opgenomen worden in ons fotoarchief op de website. Data voor wijziging vatbaar, raadpleeg ook het BMW Clubjournaal. Opzoeken Evenementen en Ritten. Maand Alle. januari. februari. maart. april. mei. juni. juli. augustus. september. oktober. november. december. Jaar 2015. 2016. Categorie Alles. BMW Europa Treffen. Clubreis. Cursus. Europees Treffen. Kampeerweekend. Lokale Activiteit. Socio activiteit. Toerrit. Toerrit Derden. Toerrit GPS. Topactiviteit. Weekend. Opzoeken in de kalender.
25 jaar BMW Motor Club Vlaanderen vzw De MotorSite.
Dat werd de voorloper van wat amper 1 jaar later in het Belgisch staatsblad de naam BMW Motor Club Vlaanderen vzw kreeg opgespeld. Die relatief kleine groep vrienden is in de voorbije kwarteeuw uitgegroeid tot een club die ruim 1700 leden telt en is daarmee één van de grootste BMW-clubs in Vlaanderen, België en zelfs in Europa.
BMW Motor Club Vlaanderen Home.
Hoe uw gegevens bijwerken. Welkom op de ledenzone van BMW Motor Club Vlaanderen. Welkom op deze ledensite van BMW Motor Club Vlaanderen. Met deze site geven wij specifiek aan onze leden extra informatie over het reilen en zeilen binnen de club.
Home BMW Clubs Belgium.
BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Bikermeeting /BMW Motorrad Days. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Bavaria Club Belgium www.bmwbavariaclub.be. M anneken Pis Treffen/ VMBB. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Bavaria Club Belgium www.bmwbavariaclub.be.
Kalender.
BMW-club @ VVW Hasselt VVW Hasselt.
19u30, einde niet voorzien. Deze ontmoetingsavonden staan ook open voor niet-leden die kennis willen maken met de clubsfeer. Het vriendschapscharter tussen BMW-MC-VL en VVW Hasselt is vrijdag 9 januari 2009 officieel bekrachtigd. Naar de website van BMW Motorclub Vlaanderen. Geeft verplicht veld aan.

+  bmw garage west vlaanderen
+  bmw west vlaanderen
+  bmw garage oost vlaanderen
+  tweedehands bmw west vlaanderen