Op zoek naar bmw motorclub vlaanderen?

bmw motorclub vlaanderen
25 jaar BMW Motor Club Vlaanderen vzw De MotorSite.
Dat werd de voorloper van wat amper 1 jaar later in het Belgisch staatsblad de naam BMW Motor Club Vlaanderen vzw kreeg opgespeld. Die relatief kleine groep vrienden is in de voorbije kwarteeuw uitgegroeid tot een club die ruim 1700 leden telt en is daarmee één van de grootste BMW-clubs in Vlaanderen, België en zelfs in Europa.
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyreneeën XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.
Kalender.
Bekijk de volledige kalender. 11 18 aug. Deutschland Urlaubwoche Luc Puttaert Bianca Martens Olivier. 18 aug. 4de Toerrit Mosseldag Yerseke Luc Boxer Geerinck. 23 26 aug. Indien je hebt deelgenomen aan een activiteit en je hebt fotos gemaakt kan je best even contact opnemen met de webmaster. Je fotos kunnen opgenomen worden in ons fotoarchief op de website. Data voor wijziging vatbaar, raadpleeg ook het BMW Clubjournaal. Opzoeken Evenementen en Ritten. Maand Alle. januari. februari. maart. april. mei. juni. juli. augustus. september. oktober. november. december. Jaar 2015. 2016. Categorie Alles. BMW Europa Treffen. Clubreis. Cursus. Europees Treffen. Kampeerweekend. Lokale Activiteit. Socio activiteit. Toerrit. Toerrit Derden. Toerrit GPS. Topactiviteit. Weekend. Opzoeken in de kalender.
BMW Motorclub Vlaanderen, Lede Motors goudengids.be.
BMW Motorclub Vlaanderen. Een recensie schrijven? BMW Motorclub Vlaanderen. Molenbergstraat 8 A/3, 9340 Lede. 053 80 81 58. Andere interessante bedrijven in de buurt. Zuidlaan 336, 9230 Wetteren. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten. Afmelden papieren gids. Wij werven aan.
Kalender.
BMW-club @ VVW Hasselt VVW Hasselt.
19u30, einde niet voorzien. Deze ontmoetingsavonden staan ook open voor niet-leden die kennis willen maken met de clubsfeer. Het vriendschapscharter tussen BMW-MC-VL en VVW Hasselt is vrijdag 9 januari 2009 officieel bekrachtigd. Naar de website van BMW Motorclub Vlaanderen. Geeft verplicht veld aan.
BMW Motor Club Vlaanderen Home.
Hoe uw gegevens bijwerken. Welkom op de ledenzone van BMW Motor Club Vlaanderen. Welkom op deze ledensite van BMW Motor Club Vlaanderen. Met deze site geven wij specifiek aan onze leden extra informatie over het reilen en zeilen binnen de club.
Home BMW Clubs Belgium.
BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Bikermeeting /BMW Motorrad Days. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Bavaria Club Belgium www.bmwbavariaclub.be. M anneken Pis Treffen/ VMBB. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Motor Club Vlaanderen. BMW Bavaria Club Belgium www.bmwbavariaclub.be.

+  bmw garage west vlaanderen
+  bmw west vlaanderen
+  bmw garage oost vlaanderen
+  tweedehands bmw west vlaanderen