Op zoek naar bmw rt club?

bmw rt club
BMW R 1200 RT Club Startpagina Facebook.
In totaal zal BMW Motorrad de komende zeven jaar in totaal ruim zeshonderd R1200RT's' leveren. BMW R 1200 RT wordt wederom ingezet voor verkeerssurveillance. BMW Motorrad levert wederom de motorfietsen voor de verkeerssurveillance van de Politie. BMW R 1200 RT Club heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd.
BMW R1200RT ervaringen e.d. Toermotoren Motor-Forum.
Voordat we tot aankoop van deze bike overgingen hebben we lang liggen te twijfelen tussen uiteraard de Pan en de FJR, maar wat ben ik blij dat de keuze op de BMW is gevallen, dus niets anders dan lof en met name voor de stuurkwaliteiten. Machine geeft vanaf het begin een zeer vertrouwd gevoel, en na iedere bocht heb je zoiets van; die had ik toch nog scherper kunnen nemen. Enig minpunten tot op dit moment vindt ik; de middenbok is wat aan de hoge kantmoeilijk afzetten en de CD-speler die zeer gevoelig voor trillingen is.: Tja, dat gevoel heb ik met mijn 1150 RT nou ook, na een beurt rijdt ie weer super.
BMW RT FORUM.
Welkom op het BMW RT FORUM. informatief gezellig sociaal. 27 februari 2008 10 jaar BMW RT Forum 27 februari 2018. Het BMW RT-forum is bedoeld voor uitwisseling van relevante informatie door bezitters van de BMW R850RT, R900RT, R1100RT, R1150RT en de R1200RT.
BMW Motor Club Vlaanderen Toon onderwerp Olieverbruik R 1200 RT.
Re: Olieverbruik R 1200 RT. door bmwmotard 16/09/13 0708.: Hmmm raar vindt ik dat er zo'n' verschil zit tussen al die fietsen qua verbruik. Ben nu al aan de 7de beamer bezig en heb eigenlijk nooit olie verbruik gehad. Ook 30 jaar geleden niet met de ouwe vertrouwde K75 r had ik dat niet. ding had trouwens 200000 km. Nu rijd ik een r1100rs en die verbruikt ook geen olie. Mijn persoonlijke ervaring is echter wel om STEEDS je boxer op de middenbok te plaatsen zodat er geen olie naar de linkerzuiger kan lopen bij het parkeren wegzetten van je fietsje. Bmwmotard Een dag niet gereden is een dag niet geleefd. Geregistreerd: 14/09/13 0831.: Geef de vorige berichten weer: Alle berichten. Sorteer op Auteur. Plaats een reactie. 22 berichten Pagina 1 van 1. Keer terug naar R Forum. Ga naar: Selecteer een forum. BMW Motor Club Vlaanderen info.
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyrenee├źn XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.
BMW Motor Club Vlaanderen Forum.

+  club 7 bmw
+  bmw roadster club
+  bmw rt club
+  bmw mono club