Resultaten voor bmw club noord nederland

bmw club noord nederland
BMW Motorclub Noord-Nederland Startpagina Facebook.
Aan de leden van de bmw club., Hierbij wordt je uitgenodigd voor de Duitslandrit op zaterdag 16 juni 2018. Uw gastheer deze dag is Piet Drenth die ook de routes heeft samengesteld. De rit heeft een een lengte van 224 km en gaat via doorgaande wegen en veel verrassende binnenweggetjes.
2018.
6 oktober: Clubmeeting. Clubmiddag of clubavond in Harmelen. 21 oktober: slotrit. Voertuigen op stal? 3 november: clubraad. De club vertelt. H2O in Harmelen. Onze adverteerders even extra in beeld: Thanx! Uw bedrijf hier extra in beeld? Disclaimer BMW Club Nederland.
BMW Motorclub Noord Nederland.
Leden over de motorclub. Al jaren lid van BMW MC NL! Zoveel nieuwe mensen in de afgelopen jaren leren kennen! Een club om van te houden! Via de club heb ik een voordelige motorverzekering kunnen afsluiten bij Zwarte Waterland Verzekeringen.
BMW Club Nederland.
BMW Club Nederland. De BMW Club Nederland BCN bestaat sinds 1962: we zijn dus ruim 56 jaar jong! De BCN is in 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters van" het eerste uur. Deze mensen wilden hun enthousiasme voor het merk BMW delen!
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyrenee├źn XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.
Agenda BMW Motorclub Noord Nederland.
Agenda BMW Motorclub Noord Nederland. Toertocht Gelderland TC. Clubavond / AC. Toertocht Twente TC. Clubavond / AC. 12e Noorder Rond Rit Bestuur TC. Clubavond / Motorvering AC. Snert en Stamppotrit Bestuur TC. Clubavond / AC. Kijk ook eens bij onze sponsoren.
BMW Clubs Nederland A Website about the clubs connected to BMW Clubs Netherlands.
De Europese koepelorganisatie BMW Clubs Europa en BMW Group Classic hebben BMW Clubs NL als de enige Nederlandse koepelorganisatie erkend. BCNL is tevens de verbindende schakel met importeur BMW Nederland, de Europese, de wereld koepelorganisatie en BMW AG. Bij het oprichten van een nieuwe erkende BMW club is BCNL ondersteunend.
Motoroccasion.nl, de grootste in nieuwe en tweedehands motoren.
Motorplein Motoren zoeken Motor gegevens. Pers en nieuws Aanbiedingen Evenementen Adressen Favorieten. Merkclub: BMW Club Noord Nederland. BMW Club Noord Nederland. Merkclub van: BMW. Een stukje historie: SUZUKI in 1988 Suzuki ontwikkelt de grootste mono-cilinder van die tijd ontwikkelen, de beroemde DR 750.
BMW Motorclub Noord Nederland KNMV.
Home BMW Motorclub Noord Nederland. BMW Motorclub Noord Nederland. Club datum opgericht. Ridderspoorweg 8 Haren Gn. Deel deze pagina via.: Terug naar overzicht. Omdat we van motorrijden houden. Contact met de KNMV. Over de KNMV. Copyright KNMV 2018 Algemene Voorwaarden Privacy.

+  club 7 bmw
+  bmw roadster club
+  bmw rt club
+  bmw mono club