Zoeken naar bmw boxer club

bmw boxer club
Home.
De Club" richt zich op de BMW boxer modellen met 2 cilinders en 2 kleppen per cilinder, dat zijn de modellen 246 type 5 247, type 6 en 7 en natuurlijk ook model 248 R45 R65 Dat zijn alle boxers die bij BMW gemaakt zijn tussen 1969 en 1996.
BMW-Boxerclub bouwt tapkast van motorblok Het Nieuwsblad.
De zeventien clubleden staken de koppen bij elkaar en zo ontstond het idee. De meeste leden tuffen dan ook rond met een oude BMW Boxer. We, kregen de hele blok gesponsord. Hij staat op een olievat en zelfs het schuimvat is een oud olieblik, zegt de voorzitter. Voor de club is het belangrijk om origineel te zijn.
BMW BOXER CLUB GUMMIKUH belgie.
bmw boxer motor motoren club gummikuh. De Boxer Motoren Club richt zich naar de eigenaars van de oudere BMW motorfietsenvooral, naar de beroemde flat twins en n cilinders. Hulp bij het onderhoud en reparatie, revisie van uw bmw boxer motor.
Agenda.
Wel is er een mooie gelegenheid om een Airhead Event in the UK te bezoeken en daar met NL Boxer liefhebbers een hapje te eten, biertje te drinken of misschien een tochtje in de buurt te maken. Het event duurt 3 dgn en daar zijn toegangskaartjes voor nodig.
BMW boxerclub R100RS.
De Club richt zich op de BMW boxer modellen met 2 cilinders en 2 kleppen per cilinder, dat zijn de modellen 246 type 5 247, type 6 en 7 en natuurlijk ook model 248 R45 R65 Dat zijn alle boxers die bij BMW gemaakt zijn tussen 1969 en 1996.
Kalender.
19 26 sep. Midi Pyrenee├źn XL Arthur Ost Juliette Thijssen. Far West rit Jan Vanhaverbeke Inge Cosaert. 02 04 okt. Trophee Max Persac Region" du Gers" BMW MC France Guy Timmerman. Malgret Tous GS Team. Een zondagsritje Ludo De Busscher.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

+  bmw 02 club deutschland
+  bmw boxer club
+  bmw coupe club
+  bmw 5 serie club
+  bmw motor onderdelen
+  bmw occasie
+  bmw te koop
+  bmw oldtimer specialist
+  bmw forum belgie
+  bmw e30 te koop
+  bmw 2dehands